Post Terbaru - Service & Perkhidmatan @MALAYSIA
Thursday, 05 September 2019 15:38

Homestay - Melaka

Written by

Senarai Homestay di Melaka

  1.  
  2.  
  3.  
  4.   

Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah 
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : 
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)

Anda masih keseorangan? Sedang mencari teman hidup? Bina profil secara PERCUMA di Baituljannah.com, sebuah laman web cari jodoh muslim yang membuka peluang untuk anda bertemu calon pasangan sejati yang dicari. Jadi salah seorang daripada puluhan ribu calon yang sudah mendaftar. Bersama-sama kita berdoa semoga segala urusan dipermudahkan serta diberkati. Sebarkan berita gembira ini.

.Klik di sini untuk mendaftar:

https://baituljannah.cc/jodoh/MYJomCariJodoh

.

Anda berasa bimbang dengan keselamatan privasi anda? Jangan bimbang kerana:

☛ 1. Nama, nombor telefon dan emel anda adalah dirahsiakan dan tidak dipaparkan di profil anda.

☛ 2. Sistem anti-SEO. Enjin carian seperti Google dan Yahoo tidak dapat mencari akaun anda.

☛ 3. Baituljannah.com mengawasi sebarang bentuk spam.

.

DAFTAR SEKARANG di:

https://baituljannah.cc/jodoh/MYJomCariJodoh

Anda Sudah biasa dengan Cryptocurrency / Matawang Digital?

Dapatkan bitcoin secara percuma dengan 100 GHS

Klik Link di bawah untuk register.

https://www.virtualminig.farm/signup/?referrer=5D67E2EDA4C2F

 

Nak lajukan proses penjanaannya. Klik link whatapps di bawah untuk pertanyaan

http://www.wasap.my/+60132243736/SayaNakTambahGHS

 

Gunakan Remitano sebagai E-Wallet anda

#Bitcoin #BitcoinPercuma dengan #100GHS

Assalamualaikum


Mesti korang ada perasan kan bila sekarang ramai peniaga online yang letak link bila tekan direct terus boleh whatsapp.
Almaklumlah pembeli-pembeli online ni kebanyakannya malas nak whatsapp sebab kena save nombor.
Padahal nak tanya harga je pun.
Sebab tu dorang suka komen PM PM PM.kan?

Ni sekarang S&P nak ajar korang terutamanya untuk peniaga online camana nak buat link whatsapp tu
dan bila tekan boleh terus ke whatsapp kita.Tak perlu save nombor.

Caranya sangat mudah hanya guna link ni :
http://www.wasap.my/

Cuma letakkan nombor anda di belakang link tu contohnya :
http://www.wasap.my/+60132243736

Kalau nak ada text semasa whatsapp, edit jadi macam ni :
http://www.wasap.my/+601322437363/SayaNakTakafulMediSavers


Hanya untuk smartphone tau.
Formatnya:
http://www.wasap.my/+6[NoTelefonAnda]/[AyatAnda]
Ada yang kena test 2,3 kali baru keluar di whatsapp.
Kalau nak hide link tu, anda boleh guna link shortener seperti tinyurl, bitly, goo.gl ataupun domain anda sendiri.
Yang tu nanti CF cerita kat entry lain ya.Sekarang Cf nak pegi mengajar dulu.hehe
Selamat mencuba.

Oh ye, kalau dah test dan menjadi, jangan lupa untuk share kat rakan-rakan.
Tak baik kedekut ilmu. :P

Btw
credits untuk tuan empunya laman web wasap.my.

Anda berminat mencari peluang untuk menambahkan pendapatan ANDA?
Sama ada Full Time atau pun Part Time.
Saya sedang mencari Partner untuk bersama-sama mengembangkan rangkaian Takaful Medisavers
"Program Keahlian Penjagaan Kesihatan dengan MedicalCard VIP "di Malaysia.

Anda Seorang Agent Takaful/Insuran, Unit Trust / Wasiat?
Atau anda bukan dari kalangan Agent Takaful/Insuran, Unit Trust / Wasiat.
Semuanya amat mudah. Tambah pelunag anda untuk tambah pendapatan anda

NO CPD
NO BALANCE SCORE CARD
NO TERMINATION
Komisen LIFETIME & NO LIMIT
* JUST FOLLOW THE SYSTEM

Cara kerja yang sistematik & pendaftaran hanya melalui handphone anda.
Proses kemasukan ke Hospital atau claim semua di uruskan oleh pihak Syarikat.
Anda hanya perlu untuk mempromosikan "Program Keahlian Penjagaan Kesihatan dengan MedicalCard VIP "

Kami ada cara bagaimana membina PASIF INCOME RM30K. JOM CIPTA PASIF INCOME ANDA
Hanya bagi mereka yang benar-benar berminat
Sila hubungi saya di 0132243736

#projek2R1M
#TakafulMedisavers
#MedisaversAhliSihat
#powerOf6
#jomMediSavers

Ilustrasi ini hanyalah ringkasan untuk makluman awal.Anda perlu bertemu dengan saya untuk penerangan
maklumat program dengan lebih lanjut.

 

  1. Nama Kedai / Nama Owner :Roadtaxez4u.com
    Alamat Kedai : None
    Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :

    Memudahkan urusan renew insurans & roadtax anda tanpa perlu anda keluar rumah
    Servis kami:

    Kepakaran kami adalah membantu serta mempermudahkan urusan renew JPJ road tax & insurance pada harga berpatutan, cepat dan mudah. 
    Telah menjalinkan kerjasama yang baik dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Serta Puspakom untuk sebarang urusan berkaitan. 
    Sebuah syarikat bumiputra EZ4U SERVICES yang telah menjalankan perkhidmatan secara offline sekitar Johor Bahru dan kini mengembangkan 
    sayap secara online menerusi laman web roadtaxez4u.com untuk penghantaran dalam dan luar Johor Bahru.

    Media Sosial (Facebook) :https://www.facebook.com/roadtaxez4u/
    Website: https://roadtaxez4u.com/
    No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :+60123219432
    Negeri :Johor
    Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : Johor Bahru. Seluruh Malaysia bagi perkhidmatan online

 


Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah 
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : 
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ