S&P Admin

S&P Admin

Admin Portal Servis & Perkhidmatan

Assalamualaikum


Mesti korang ada perasan kan bila sekarang ramai peniaga online yang letak link bila tekan direct terus boleh whatsapp.
Almaklumlah pembeli-pembeli online ni kebanyakannya malas nak whatsapp sebab kena save nombor.
Padahal nak tanya harga je pun.
Sebab tu dorang suka komen PM PM PM.kan?

Ni sekarang S&P nak ajar korang terutamanya untuk peniaga online camana nak buat link whatsapp tu
dan bila tekan boleh terus ke whatsapp kita.Tak perlu save nombor.

Caranya sangat mudah hanya guna link ni :
http://www.wasap.my/

Cuma letakkan nombor anda di belakang link tu contohnya :
http://www.wasap.my/+60132243736

Kalau nak ada text semasa whatsapp, edit jadi macam ni :
http://www.wasap.my/+601322437363/SayaNakTakafulMediSavers


Hanya untuk smartphone tau.
Formatnya:
http://www.wasap.my/+6[NoTelefonAnda]/[AyatAnda]
Ada yang kena test 2,3 kali baru keluar di whatsapp.
Kalau nak hide link tu, anda boleh guna link shortener seperti tinyurl, bitly, goo.gl ataupun domain anda sendiri.
Yang tu nanti CF cerita kat entry lain ya.Sekarang Cf nak pegi mengajar dulu.hehe
Selamat mencuba.

Oh ye, kalau dah test dan menjadi, jangan lupa untuk share kat rakan-rakan.
Tak baik kedekut ilmu. :P

Btw
credits untuk tuan empunya laman web wasap.my.

Anda berminat mencari peluang untuk menambahkan pendapatan ANDA?
Sama ada Full Time atau pun Part Time.
Saya sedang mencari Partner untuk bersama-sama mengembangkan rangkaian Takaful Medisavers
"Program Keahlian Penjagaan Kesihatan dengan MedicalCard VIP "di Malaysia.

Anda Seorang Agent Takaful/Insuran, Unit Trust / Wasiat?
Atau anda bukan dari kalangan Agent Takaful/Insuran, Unit Trust / Wasiat.
Semuanya amat mudah. Tambah pelunag anda untuk tambah pendapatan anda

NO CPD
NO BALANCE SCORE CARD
NO TERMINATION
Komisen LIFETIME & NO LIMIT
* JUST FOLLOW THE SYSTEM

Cara kerja yang sistematik & pendaftaran hanya melalui handphone anda.
Proses kemasukan ke Hospital atau claim semua di uruskan oleh pihak Syarikat.
Anda hanya perlu untuk mempromosikan "Program Keahlian Penjagaan Kesihatan dengan MedicalCard VIP "

Kami ada cara bagaimana membina PASIF INCOME RM30K. JOM CIPTA PASIF INCOME ANDA
Hanya bagi mereka yang benar-benar berminat
Sila hubungi saya di 0132243736

#projek2R1M
#TakafulMedisavers
#MedisaversAhliSihat
#powerOf6
#jomMediSavers

Ilustrasi ini hanyalah ringkasan untuk makluman awal.Anda perlu bertemu dengan saya untuk penerangan
maklumat program dengan lebih lanjut.

 

  1. Nama Kedai / Nama Owner :Roadtaxez4u.com
    Alamat Kedai : None
    Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :

    Memudahkan urusan renew insurans & roadtax anda tanpa perlu anda keluar rumah
    Servis kami:

    Kepakaran kami adalah membantu serta mempermudahkan urusan renew JPJ road tax & insurance pada harga berpatutan, cepat dan mudah. 
    Telah menjalinkan kerjasama yang baik dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Serta Puspakom untuk sebarang urusan berkaitan. 
    Sebuah syarikat bumiputra EZ4U SERVICES yang telah menjalankan perkhidmatan secara offline sekitar Johor Bahru dan kini mengembangkan 
    sayap secara online menerusi laman web roadtaxez4u.com untuk penghantaran dalam dan luar Johor Bahru.

    Media Sosial (Facebook) :https://www.facebook.com/roadtaxez4u/
    Website: https://roadtaxez4u.com/
    No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :+60123219432
    Negeri :Johor
    Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : Johor Bahru. Seluruh Malaysia bagi perkhidmatan online

 


Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah 
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : 
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ

Sunday, 21 July 2019 01:15

Roadtaxez4u.com

Nama Kedai / Nama Owner :Roadtaxez4u.com
Alamat Kedai : None
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :

Memudahkan urusan renew insurans & roadtax anda tanpa perlu anda keluar rumah
Servis kami:Kepakaran kami adalah membantu serta mempermudahkan urusan renew JPJ road tax & insurance pada harga berpatutan, cepat dan mudah. 
Telah menjalinkan kerjasama yang baik dengan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Serta Puspakom untuk sebarang urusan berkaitan. 
Sebuah syarikat bumiputra EZ4U SERVICES yang telah menjalankan perkhidmatan secara offline sekitar Johor Bahru dan kini mengembangkan 
sayap secara online menerusi laman web roadtaxez4u.com untuk penghantaran dalam dan luar Johor Bahru.

Media Sosial (Facebook) :https://www.facebook.com/roadtaxez4u/
Website: https://roadtaxez4u.com/
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :+60123219432
Negeri :Johor
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : Johor Bahru. Seluruh Malaysia bagi perkhidmatan online

Tuesday, 16 July 2019 04:10

KLINIK LEE

Nama Kedai / Nama Owner :Klinik Lee
Alamat Premis :

Cawangan Taman Mutiara Mas
45, Jalan Mutiara 1/2,
Taman Mutiara Mas,
81300 Skudai,
Johor, Malaysia.
Phone: +607-550 0432
Fax: +607-554 5418
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cawangan Bukit Indah
14, Jalan Indah 16/5,
Taman Bukit Indah,
81200 Johor Bahru,
Johor, Malaysia.
Phone : +607-244 8310
Fax : +607-236 5419
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Medical Clinic Services
ECG
Panel
FOMEMA
Insurance
Ultrasound
Vaccinations
Primary care
X- ray Facility
Influenza rapid test

In house lipid test
In house Hba1c test
Medical examination
Weight loss programme
Quit smoking programme
Health screening packages
Dengue rapid detection test

Occupational Health Services
Audiometry
Spirometry
X- ray Facility
Fitness to work
Confined Space
Health Promotion
Pre Employment Check-up
Offshore Medical Check Up

Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :https://www.facebook.com/klinikleebukitindah
Website: http://www.kliniklee.com.my
Negeri : Johor
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : Taman Bukit Indah & Taman Mutiara Mas

 

 

 

Tuesday, 16 July 2019 02:14

SEVEN MULTI ENGINEERING

 

 

Nama Kedai / Nama Owner : SEVEN MULTI ENGINEERING
Alamat Kedai : No 10 Jalan Kemajuan 8, taman universiti, 81300 Skudai, Malaysia
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan : 
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN :-
✔ Service Aircond 
✔ Pembelian Aircond baru siap dengan pemasangan 
✔ Pemasangan Aircond️
✔ Pemindahan Aircond sedia ada ke lokasi baru
✔ Pemasangan Kipas & Lampu️
Media Sosial (Facebook Page ) : SEVENMULTIENGINEERING
Website: None
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :01137368138
Whatapps Link http://www.wasap.my/601137730793
Negeri :Johor
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : Johor Bahru, Skudai,Senai, Gelang Patah, Iskandar Puteri 

Senarai Servis & Perkhidmatan Renew Roadtax - Urusan JPJ - Takaful Kenderaan Seluruh Malaysia 

Senarai Negeri

  1. Johor 
  2. Melaka
  3. Negeri Sembilan
  4. Selangor
  5. Perak
  6. Kedah 
  7. Perlis
  8. Kelantan 
  9. Pahang
  10. Terengganu
  11. Pulau Pinang
  12. Sabah 
  13. Sarawak

 

Senarai Wilayah Persekutuan 

  1. Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  2. Wilayah Persekutuan Labuan
  3. Wilayah Persekutuan Putrajaya

 

Pesanan :

Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah 
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : 
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ

Saturday, 13 July 2019 06:59

Sewa Kereta - Putrajaya

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  

 

 


Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah 
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : 
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ

Saturday, 13 July 2019 06:58

Sewa Kereta - Labuan

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  

 

 


Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah 
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) : 
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ

Saturday, 13 July 2019 06:55

Sewa Kenderaan - Kuala Lumpur

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  

 

 


Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mengikut format seperti di bawah
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) :
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ

Page 1 of 11