Image

Portal Perniagaan Anda

  • Anda peniaga?
  • Individu atau pun syarikat
  • Mempunyai perniagaan secara "Online" atau "Offline"?
  • sama ada servis atau pun perkhidmatan
  • Kongsi maklumat perniagaan anda di sini

Portal rujukan carian

  • Anda pengguna ?
  • Sedang mencari servis & perkhidmatan yang diperlukan
  • Simpan alamat portal kami kerana ianya akan memudahkan anda di masa memerlukan

Portal direktori Rakyat Malaysia

  • Portal direktori untuk rakyat Malaysia
  • Bantu kami untuk bantu anda di masa akan datang
  • Kini senarai servis & perkhidmatan akan di himpunkan di dalam 1 portal
Ringkasan Senarai Servis & Perkhidmatan
S&P Tweet


MAKLUMAN :
-----------------------------------------------------------------------------------
Kami sedang mencari penyedia " Servis & Perkhidmatan" seluruh Malaysia. 

Jika anda menyediakan perkhidmatan seperti yang tertera di dalam senarai servis & perkhidmatan atau anda ada maklumat mengikut senarai yang kami sediakan. Anda amat di alu-alukan untuk berkongsi maklumat dengan kami. Sila tinggalkan maklumat anda di ruangan komen yang disediakan pada menu atau emailkan maklumat lengkap di servisperkhidmatan@gmail.com mengikut format seperti di bawah 

-----------------------------------------------------------------------------------
Anda mempunyai perniagaan ? atau melakukan servis & perkhidmatan seperti yang berkaitan. Paparkan maklumat perniagaan anda di sini.
Sila tinggalkan maklumat di bawah pada ruangan komen atau emailkan maklumat lengkap di servisperkhidmatan@gmail.com mengikut format seperti di bawah
Nama Kedai / Nama Owner :
Alamat Kedai :
Servis Perkhidmatan Yang Anda Sediakan :
Media Sosial (Facebook/Instagram/Twitter) :
Website: Jika ada
No Untuk di hubungi (Tel/Whatapps) :
Negeri :
Kawasan Perkhidmatan(Taman/ Daerah) :
(Jika ada maklumat lain seperti gambar yang boleh membantu perniagaan anda, anda di galakkan untuk menghantarkannya kepada pihak kami)
** Anda juga boleh meninggalkan maklumat anda di ruangan komen setiap artikel. TQ

-----------------------------------------------------------------------------------

Anda ingin kan satu ruang post khas untuk perniagaan anda di dalam "Portal Servis & Perkhidmatan ini" ? Kongsikan maklumat anda dengan kami beserta gambar-gambar premis anda atau perkhidmatan yang anda jalankan. Kami akan membantu anda dengan menyediakan ruangan post khas hanya untuk perniagaan anda. Semuanya adalah percuma.


 

Image
Image
Image
Image

FINGO . Buy To Save . Share To Earn

Mulakan langkah awal anda.
JOM DAFTAR PERCUMA
KLIK SINI

Jika anda sudah register. Sila klik link wassap di bawah. Untuk kami masukkan anda ke group support
https://SayaSudahRegisterFingo.wasap.my


# Platform HEBAT Untuk Bakal Jutawan 2020
# Longterm Bisnes
# FINGO adalah aplikasi terbaru SAH dilancarkan oleh Pihak Kerajaan ?? untuk membantu rakyatnya
# SHOPPING sama seperti di Lazada, Shopee, Zalora, Lelong dan sebagainya pada harga Murah, Mudah & Menguntungkan. Namun apabila kita berbelanja melalui
# FINGO akan dapat lebih keistimewaan seperti berikut ;

✅ *Bila ANDA Shopping di FINGO, ANDA dapat duit 
Bila ORANG Lain Shopping di FINGO pun ANDA dapat duit 
Nak Untung Besar promote ramai2 shopping dlm FINGO, ANDA Kaya Raya 
 
JOM jadi yang terawal, sertai SEKARANG !!! Tapi kalau kita setakat tengok sahaja memang tak jadi apa la :)

 
Apa itu Fingo dan buat duit macam mana?
https://youtu.be/DFDsmJfjP3kCopy paste ayat power fingo
https://youtu.be/B-7cmBdzABQ

Bukti pendapatan fingo Rm3K terkumpul
https://youtu.be/3cJ3Vs8WhDM

Buat duit dgn Fingo apps (Bukti Rm8K dah ni)
https://youtu.be/bNzdpayqkcs

Mulakan langkah awal anda.
JOM DAFTAR PERCUMA
KLIK SINI

Jika anda sudah register. Sila klik link wassap di bawah. Untuk kami masukkan anda ke group support
https://SayaSudahRegisterFingo.wasap.my

Dapatkan barang dengan harga termurah Direct dari kilang 

 

Ringkasnya, Taobao, Lazada, Shopee, membina platform, peniaga menjual barang, pembeli memilih barang untuk membeli barang, keuntungan disumbangkan oleh platform perniagaan. Platform Fingo pula menghubungkan barangan dan pengguna. Penjual kami adalah ahli kami, para ahli membantu mempromosikan, dan keuntungan dikaitkan dengan ahli promosi kami.

Untuk menyenangkan pengguna kami di Fingo. Kami telah membuat banyak subsidi mengenai komoditi. Seterusnya, untuk membuat semua orang dapat membeli barangan yang lebih murah, kami juga akan menawarkan banyak kupon kepada pengguna baru. Jadi, sebenarnya kami membantu untuk mempromosikan barangan dan juga memberi manfaat kepada orang-orang di sekitar kami. Biarkan semua orang dapat membeli barangan yang lebih murah dan lebih terjamin. Malaysia kekurangan platform e-dagang yang khas untuk menjadikan kehidupan lebih mudah untuk semua orang.

Fingo ingin melakukan sesuatu seperti ini. Kami bukan mendapat keuntungan daripada kawan-kawan. Kami hanya berkongsi aplikasi beli-belah sendiri. Dan kami memberi peluang kepada orang di seluruh dunia yang ingin menjana pendapatan untuk memulakan perniagaan sambilan.

SERTAI Fingo Sekarang!

Mulakan langkah awal anda.
JOM DAFTAR PERCUMA
KLIK SINI

Jika anda sudah register. Sila klik link wassap di bawah. Untuk kami masukkan anda ke group support
https://SayaSudahRegisterFingo.wasap.my

 

 

Image
Image
Image
067146
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
260
518
778
62825
9379
16887
67146

Your IP: 3.93.75.242
2019-11-18 13:57